Skip to content Skip to footer

Stoelmassage op locatie

 

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een drukpuntmassage van hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen. De techniek is gebaseerd op de oude Japanse acupressuur en is speciaal ontwikkeld om op locatie te kunnen masseren, bijvoorbeeld op de werkvloer.

Wat zijn de voordelen van stoelmassage?

Stoelmassage is een massagemethode met als doel het voorkomen of verminderen van lichamelijke klachten bij iedereen die zware lichamelijke arbeid verricht, repeterende bewegingen maakt, geestelijke arbeid verricht of onder stress moet werken.
De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage wordt over de kleren heen gegeven en duurt circa 20 minuten. De stoelmassage kan zowel bij uw bedrijf als in onze praktijk worden gegeven.

De werknemer voelt zich na de massage energieker doordat de massage zorgt voor een betere bloeddoorstroming en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Lichamelijke klachten worden sneller herkent en samen met de stoelmasseur besproken. de behandeling wordt aangepast al naar gelang welke klachten de werknemer heeft. Aangetoond is dat stoelmassage het ziekteverzuim onder uw werknemers verlaagt en zelfs kan voorkomen.

Interesse?

Wilt u mogelijkheden bespreken voor stoelmassage bij u op locatie? Ga via de onderstaande knop naar onze contactpagina en neem contact met ons op!


Neem contact op